Wandeling met inventarisatie te Bussloo 11 januari


Op 11 januari 2015 houdt de NVSW weer haar traditionele Nieuwjaarswandeling. Wij willen de liefhebbers van onze Friese hondenrassen uitnodigen om met ons mee te lopen. We gaan wandelen in recreatiegebeid Bussloo. Dit ligt vlakbij Deventer (www.bussloo.nl). De bedoeling is om een korte route voor jonge honden en een lange route voor oudere honden te maken. We gaan dus met 2 groepen op pad. Na de wandeling kunnen we wat drinken bij Hofstede de Middelburg. Behalve de honden die geïnventariseerd worden, mogen honden daar helaas niet naar binnen.

De route loopt bijna helemaal langs het water. Het is daarom handig als u een stel handdoeken meeneemt en uw hond naderhand even goed afdroogt. Dat is beter voor spieren en gewrichten van uw hond.

Bij deze wandeling wordt er WEL geïnventariseerd.
Bij slecht weer (ijzel, sneeuw e.d.) gaat de wandeling NIET door.

In het kort:
Datum: 11 januari 2015
Tijdstip 13.00 – 13.30 uur verzamelen bij Hofstede De Middelburg, vlak bij de brug (zie plattegrond). Zandwal 1, 7383 RP Bussloo.
Vertrek: 13.30 uur.

Voor de inventarisatie kunt u contact opnemen met Lineke Molenaar. Email: linekemolenaar@gmail.com Wilt u de stamboomnaam en stamboomnummer van uw hond doorgeven. De inventarisatie zal voor de wandeling plaatsvinden. Voor het tijdstip van inventarisatie krijgt u nader bericht.

Om een beetje een idee te hebben hoeveel leden mee wandelen vragen wij u om zich aan te melden voor 4 januari via jachtenwerk@online.nl. S.v.p. ook het aantal personen vermelden.

Parkeren op het terrein van Bussloo is niet gratis. De kosten zijn € 4,00 per voertuig.
Het parkeren bij Hofstede De Middelburg is wel gratis.

Route: jonge honden lopen de korte route, oudere honden de lange route.
Tot slot: voor wie dat wil, kan er wat gedronken worden bij Hofstede De Middelburg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: H. Dijkman, 0541 - 52 29 66 (’s avonds het beste bereikbaar). Op de dag zelf: 06 - 11 08 68 24.

Klik hier voor een verslag van de vorige nieuwjaarswandeling.