Wetterhoun-FAC weer op sterkte


In het laatste clubblad stond de oproep voor twee leden voor de wetterfac. Een secretaris werd gevraagd en iemand voor de pupbemiddeling. We werden verrast door de reacties en hebben aan het bestuur kandidaten kunnen voordragen. Het bestuur heeft in haar oktobervergadering deze voordrachten overgenomen.

Lineke Molenaar is benoemd als secretaris van de FAC Wetterhounen. Lineke hoeft vrijwel geen introductie, jarenlang was ze secretaris van het bestuur en dat ze nu, na haar pensionering, tijd wil vrijmaken voor de functie van secretaris van de Wetter-FAC is een opsteker.

Tineke Don gaat de pupbemiddeling doen voor de Wetterhounen, samen met haar partner Nicolette Vlaming. Beide dames hebben hun ervaring met het fokken van Wetterhounen en gaan enthousiast aan de slag. Tineke kon op de fokkersdag gelijk aan de slag en heeft de reuenparade van de Wetterhounen voor haar rekening genomen.

Alle gegevens waar u ze kunt bereiken vindt u in het volgende clubblad en elders op deze website.
Wij zijn erg blij met deze invulling, want het is in deze tijd geen uitgemaakte zaak dat alle vacatures voor vrijwilligers vervuld kunnen worden.