Evaluatie Kampioenschapsclubmatch


De Kampioenschapsclubmatch, een terugblik ... 

Het is al weer even geleden en we zijn allemaal weer warm en droog, tijd om even terug te kijken op 28 april.
We hebben als bestuur heel veel reacties gekregen, allemaal hartelijk bedankt daarvoor. Er waren zowel positieve als negatieve opmerkingen. ln veel mailtjes werd de teleurstelling geuit, dat alle beloofde Friese dieren er niet waren. Dat dat niet zo was, lag niet aan de organisatie van de clubmatch, maar had te maken met een vervoersverbod voor de schapen, geiten e.d. De mensen die met kippen zouden komen hebben ’s morgens afgebeld vanwege het weer. Jammer, maar niets aan te doen.

Ook waren er opmerkingen over zaken die we in het draaiboek zullen verbeteren, zoals beter aangeven waar de inschrijving is, het secretariaat beter vindbaar maken, zorgen dat er meer taken gedelegeerd worden, toiletten vaker laten schoonmaken ... kortom, organisatorische punten die we kunnen verbeteren.

Gelukkig waren er ook heel veel positieve punten; de sfeer, de grote opkomst, de vriendelijke bediening, het feit dat de honden mee in de kantine mochten. Wat ons opviel, dat veel reacties die wij kregen erg positief waren over de locatie. Ondanks de regen en de kou was men erg positief over de buitenshow en werd dit toch plezieriger gevonden dan de benauwde, lawaaierige sporthal.

Ook heeft de NVSW een lovend rapport gekregen van de Raad van Beheer, daar zijn we natuurlijk erg blij mee (het rapport is hier te downloaden).
Alle reden om nogmaals de organisatoren en de vele helpers een groot compliment te geven.
Het bestuur heeft besloten om, gehoord alle reacties, de Kampioenschapsclubmatch ook in 2014 buiten te houden, voor 2013 is dat niet meer mogelijk omdat reserveringen voor de datum, locatie en de keurmeesters al zijn gedaan.
We gaan op zoek naar een locatie centraal in het land. Bovendien gaan we proberen een betere relatie op te bouwen met de weergoden …