Kennisdag fokkers


 

Voeding voor teef en pups, maak een weloverwogen keuze!


Zaterdag 7 maart organiseren we de eerste Kennisdag voor fokkers. Elk jaar zullen wij als organisatie van de fokkerscursus een Kennisdag organiseren voor fokkers die de cursus gevolgd hebben. Alle cursisten hebben inmiddels een uitnodiging voor deze dag ontvangen. Na aanleiding van de vele vragen tijdens de cursus ligt het thema voor de eerste Kennisdag voor de hand: Voeding voor teef en pups, maak een weloverwogen keuze!

******  De inschrijving van de kennisdag voor fokkers staat nu ook open voor alle leden !! *********

Deze dag wordt gegeven door Lotte Huisman-Botter, een onafhankelijk voedingsdeskundige
voor hond en kat. Na een aantal jaren een eigen dierenspeciaalzaak te hebben gehad en als voedingsdeskundige gewerkt te hebben voor een grote fabrikant is Lotte een gespecialiseerde praktijk begonnen voor voedingsadvies in Deventer. Lotte werkt nauw samen met diverse dierenartsen, een osteopaat en een klassiek homeopaat.

Tijdens het ochtend programma gaan we het hebben over de verschillende soorten voedingen die te krijgen zijn en de voor- en nadelen van elke voeding. Welke voeding past bij welke hond?

Tijdens het middag programma gaan we praten over gezond opgroeien. Voeding voor de drachtige en zogende teef. Tips en trucs voor opgroeiende pups, welke voedingadviezen kun je aan je pupkopers geven en hoe houd je een pup gezond?

Waar: Op onze bekende locatie in Zwolle! (Kynologisch Centrum Zwolle)
Wanneer: Zaterdag 7 maart
Tijd: 10:00 tot 16:00
Kosten: €30,-

Wil je meer weten over Lotte Huisman-Botter? Kijk op www.voedingsadviesvoordehond.nl
Aanmelden kan tot 28 februari via onderstaand formulier
Er kunnen maximaal 50 mensen aan de dag deelnemen en vol is vol !!