De kampioenschapsclubmatch op 30 mei


De kampioenschapsclubmatch op 30 mei

Na de stembiljetten en de belastingaangifte wordt het weer tijd voor het inschrijfformulier!

Over ongeveer twee maanden (zaterdag 30 mei) wordt de jaarlijkse kampioenschapsclubmatch weer gehouden. Oh, denkt u misschien, over 2 maanden. Maar de tijd gaat snel, vergeet dus niet tijdig (voor 18 mei) in te schrijven. Liefst via de link op de site van de NVSW, maar het inschrijfformulier downloaden en opsturen mag natuurlijk ook.

De clubmatch is de ideale gelegenheid om veel Stabij- en Wetterhounen bij elkaar ter zien, de kennismaking met nestbroertjes en -zusjes aan te knopen of te vernieuwen en uit te zien naar een matching partner voor de ideale combinatie om zelf eens een nestje te fokken.

De winkel met nuttige en leuke spulletjes voor u en uw hond zal er ook weer zijn, evenals de voorlichters van de puppinformatiedienst en de Jacht en Werk Commissie om uw vragen te beantwoorden.

Uiteraard hebben we ook weer een mooie prijzentafel voor u geregeld en hebben we kundige keurmeesters uitgenodigd met veel kennis van onze Friese rassen.

Voor de jeugd is er de mogelijkheid in te schrijven voor de kind-hondshow (6 t/m 9 jarigen) of de juniorhandling (10 t/m 13 jaar). Een mooie gelegenheid om vast ervaring op te doen om in de toekomst met je eigen houn te showen. De kosten hiervoor zijn slechts € 2,50 en uiteraard is er ook hier door de winnaars een mooie prijs te winnen. Inschrijven gaat door een briefje of mailtje naar het clubmatchsecretariaat.

Meer informatie over de kampioenschapsclubmatch en (een link naar) het inschrijfformulier vindt u hier.