Beleef Landleven 2012


Maar liefst 20.000 bezoekers mocht de organisatie van de “Landlevendagen” dit jaar verwelkomen. Het evenement vond plaats in het Openluchtmuseum in Arnhem. Dit ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het museum.

Als NVSW hebben we gelukkig op het laatste moment nog kunnen meedoen dankzij een perfecte organisatie. Men vond het heel leuk om een rashondenclub erbij te hebben dus alle moeite is gedaan om ons alsnog mee te laten doen. Het was de moeite waard. Twee heel drukke dagen met veel exposanten met leuke dingen in hun stands. Workshops, demonstraties, ezelknuffelen ... alles was aanwezig.

Als NVSW hebben we veel voorlichting kunnen geven over onze geweldige rassen en eventueel aanstaande pupkopers kunnen vertellen over onze mooie Friese rassen. Als voorbeeld hadden we levende have Tjark (een Wetter) en Kalle en Tibbe (beide Stabijs). Ze hebben zich alle drie voorbeeldig gedragen en ze waren een goed voorbeeld voor onze honden. Kortom een zeer geslaagd evenement en volgend jaar weer.

Verslag: Ineke Bosboom, foto's  hieronder: Ad Wagenaar