Nieuwjaarswandeling met inventarisatie

















Op 10 januari 2016 houdt de NVSW weer haar traditionele Nieuwjaarswandeling. Wij willen de liefhebbers van onze Friese hondenrassen uitnodigen om met ons mee te lopen. We gaan wandelen in recreatiegebied Bussloo. Dit ligt vlakbij Deventer (www.bussloo.nl). Dit jaar kunnen we niet terecht bij Hofstede de Middelburg, maar we hebben een prima vervangende locatie gevonden. We verzamelen bij:  " Pitch&Putt Golf " Bussloo, Withagenweg 17, 7384 SB Wilp.

De route loopt bijna helemaal langs het water. Het is daarom handig als u een stel handdoeken meeneemt en uw hond naderhand even goed afdroogt. Dat is beter voor spieren en gewrichten van uw hond. We lopen dit keer niet in 2 groepen. Voor erg jonge honden is deze wandeling dit keer minder geschikt.

Bij deze wandeling wordt er WEL geïnventariseerd. Bij slecht weer (ijzel, sneeuw e.d.) gaat de wandeling NIET door.

In het kort:
Datum: 10 januari 2016
Tijdstip 13.00 – 13.30 uur
verzamelen bij "Pitch & Putt Golf " Bussloo, Withagenweg 17, 7384 SB Wilp Vertrek: 13.30 uur.

Voor de inventarisatie kunt u contact opnemen met Lineke Molenaar. Email: wetterfac@nvsw.nl
Wilt u de stamboomnaam en stamboomnummer van uw hond doorgeven. En wilt u uw hond ook wegen. De inventarisatie zal voor de wandeling plaatsvinden. Voor het tijdstip van inventarisatie krijgt u nader bericht.

Om een beetje een idee te hebben hoeveel leden mee wandelen, vragen wij u om zich aan te melden voor 4 januari via jachtenwerk@online.nl. S.v.p. ook het aantal personen vermelden.

Parkeren op het terrein van Bussloo is niet gratis. De kosten zijn € 4,00 per voertuig.

Tot slot:
voor wie dat wil, kan er wat gegeten/gedronken worden bij Pitch&Putt Golf Bussloo, Withagenweg 17, 7384 SB Wilp. Dit is dan wel voor eigen rekening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: H. Dijkman, 0541 - 522966 (’s avonds het beste bereikbaar). Op de dag zelf: 06-18463000 (Lineke Molenaar).

Naam *

Adres *

PC + woonplaats *

Telefoonnummer *

E-mail *

Met hoeveel personen neemt u deel? *

Met hoeveel honden neemt u deel? *