Verslag strandwandeling Rockanje 18 mrt


Op de eerste schitterende lentedag verzamelden zich ruim 45 honden met eigenaar om een strandwandeling in het Zuidhollandse Rockanje te maken. Nadat vanaf een uur of half elf de 13 daarvoor aangemelde honden in een vlot tempo werden geïnventariseerd, maakten de deelnemers zich rond kwart voor één op voor een korte (pups en jonge honden) of langere wandeling. Omdat de zon uitbundig scheen, was de stap naar het nog koude water door de meeste honden snel gemaakt. Na een kort moment van voorzichtig aftasten, werd er volop gespetterd, gezwommen en gespeeld in het water.

Getuige de foto’s hadden de deelnemers en de honden een geweldige middag. Nadat twee teefjes , die in de veelheid van honden de weg even waren kwijtgeraakt, weer “gevangen” waren en wachtten op hun baasjes, was het prima vertoeven op het gastvrije terras van 't Golfie............een aanrader als het gaat om gastvrijheid voor baas en hond!

Met dank aan Henk Gaasbeek, die ons tipte op deze prima locatie, zeggen wij nu alvast: tot ziens op de wandeling van 2013! 

Klik op de foto hieronder voor een fotoverslag

Foto's: Patty Berkenbosch