Nieuwe regeling Fokkers- of dekreucertificaat


In de Algemene Vergadering van 23 november 2013 is afgesproken dat fokkers en dekreu-eigenaren die een fokkers- of dekreucertificaat hebben op de NVSW-website worden vermeld. I.v.m. de privacywetgeving moet iedere fokker daar zelf toestemming voor geven. Bij nieuwe aanvragen tekent de aanvrager automatisch voor die toestemming, maar voor leden die al een certificaat hebben, moet dit apart geregeld worden.

Dus heeft u al een fokkers- of dekreucertificaat en wilt u op de NVSW-website vermeld worden, stuur dan even een berichtje. Dit kan natuurlijk per mail of per post. Wel graag een kopie van het certificaat meesturen.

Opsturen kan naar: voorzitter@nvsw.nl

Of naar:

C.Hofkamp
Kwartaalstraat 19
1335KD Almere

Overgangsregeling

Voor die leden die al een aantal jaren fokken, is een overgangsregeling ingesteld voor het aanvragen van een fokkers- of dekreucertificaat. Leden die op 23 november 2013, ten minste 3 nesten volgens de regels van het toen geldende Fokreglement hebben gefokt en verder ook aan alle voorwaarden voldoen om een fokkers- of dekreucertificaat te verkrijgen, kunnen dit certificaat tot en met 31 december 2014 aanvragen zonder daarvoor eerst de fokkerscursus gevolgd te hebben.

Het aanvraagformulier is hier te downloaden.