Nieuwjaarswandeling te Bussloo 5 januari


Voor de Nieuwjaarswandeling hadden zich 57 personen en 46 honden aangemeld. Net als vorig jaar een groot succes. De weersomstandigheden waren voortreffelijk. We liepen grotendeels uit de wind en de zon liet zich ook zien. De inventarisaties verliepen voorspoedig (geleerd van vorig jaar) en zo konden we behoorlijk op tijd starten. Voor de honden onder 1 jaar was er een korte route en voor de oudere honden en lange route.

Bussloo is een prachtig gebied waar in de wintermaanden de honden los mogen lopen. Er is water, zand en bosjes, voor elk wat wils. Nadat iedereen uitgelopen was werd er door menigeen op het terras nog wat gedronken. De reacties waren positief. Ook waren er enkele opmerkingen ter verbetering. Sommigen vonden het jammer dat bij de lange route de groep uitwaaierde en niet meer als groep liep. En er moest een stukje lang een weg gelopen worden. Het was goed geweest als daar van te voren op geattendeerd was. We gaan kijken hoe we dit beter kunnen laten verlopen.

Zelf heb ik met de korte route meegewandeld en heb dus alleen foto’s van deze groep. Mochten er nog leden zin die foto’s hebben van de groep die de lange route heeft gelopen, dan zijn die zeer welkom bij de webmaster.
Ik heb genoten van Us Hounen en hoop volgend jaar weer zo veel leden te mogen ontmoeten.

Hanneke Dijkman