Impressie van de vrijwilligersdag.


Dit keer waren de weergoden ons gunstig gezind. Onze eerste vrijwilligersdag (voor zover mij bekend althans) op zondag 22 september in Zwolle op het terrein van de KC. Behoorlijk wat mensen hadden zich aangemeld dus dat beloofde in ieder geval gezelligheid.

Na koffie met wat lekkers (ook voor de honden) was er een uurtje ingeruimd om prangende vragen te stellen en te beantwoorden uiteraard. Aan bod kwam het fokbeleidsplan Wetterhounen, dat onlangs door de Raad is afgekeurd. (hetgeen we trouwens nog niet officieel wisten). Door Dick is uitleg gegeven en de nodige discussie kwam daaruit voort. Het krijgt nog vervolg.
Als leuk nieuwtje heeft onze nieuwe redactie (Ad en Margot) aangekondigd dat met ingang van volgend jaar ons clubblad er heel anders uit gaat zien. A4-formaat en full-colour. Applaus!

Na een heerlijke lunch hebben we ons naar buiten begeven voor een ludieke middag. Er werden groepjes geformeerd en een heleboel vragen en opdrachten moesten beantwoord en uitgevoerd worden. Dat leidde vaak tot de nodige hilariteit, wat u op de foto's kunt zien. Zelf door de sluis kruipen omdat dat meer punten opleverde dan de hond erdoorheen te sturen gaf veel gelach en vieze kleren. Ook het kruiwagenspel heeft voor veel creativiteit gezorgd.

Kortom veel plezier voor de mensen en de honden. We hebben deze dag afgesloten met een heerlijke barbecue en iedereen was het erover eens: VOLGEND JAAR WEER.

Ineke Bosboom