6e Strandwandeling 26 maart in Rockanje





















Op 26 maart wordt er weer een strandwandeling op het strand van Rockanje georganiseerd. Deze 6e strandwandeling wordt georganiseerd in samenwerking met de NVSW.

Deze wandeling is er niet alleen voor de leden van NVSW, maar natuurlijk voor iedereen, die graag met hun Stabij(s) en Wetter(s) willen wandelen op het strand. Na het succes van 2016 en de winterwandeling van 2017 (ditmaal met heel veel leden van "Onze Stabijhoun" ) hopen we er weer een grootse wandeling van te maken met een record aan Stabij’s en Wetters.

De wandeling is op het strand van Rockanje bij slag 1
U kunt parkeren op het parkeerterrein aan de Swinsedreef .

De wandeling start om 13.00 uur vanaf de strandpaviljoen BADLUST en zal zo’n 1,5 uur duren. Voor de “ kleintjes” tot ongeveer een jaar zal er een aangepast rondje worden gelopen van ongeveer 50 minuten.

Voorafgaand aan de wandeling bestaat er de mogelijkheid voor de leden van de NVSW om uw hond(en) te laten inventariseren, hiervoor zullen er enkele inventarisatoren van de NVSW aanwezig zijn.

Zoals voorgaande jaren zijn al onze honden welkom in de strandtent en zal er voor onze leden een aparte ruimte zijn gereserveerd om na afloop van de wandeling heerlijk met elkaar na te praten over onze geweldige honden. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje, fantastisch soepje of een andere lekkere lunch.

Om een klein beeld van het aantal deelnemers verzoek om U aan u te melden (niet verplicht ) voor de wandeling.
U kunt zich per mail aanmelden bij Henk Gaasbeek: henk.jopie.gaasbeek@planet.nl of per telefoon: 0181-637474 /06-47870552

Wilt u uw hond laten inventariseren? Mail dan de (officiële stamboom) naam en NHSB-nummer naar: linekemolenaar@gmail.com of per telefoon: 078 -6823297 / 06- 18463000

Na aanmelding ontvangt u nadere gegevens over de tijd van inventariseren.

Met vriendelijke groeten, Henk Gaasbeek en Lineke Molenaar

Adresgegevens Badlust: Swinsedreef 24, 3235 AR Rockanje