Landgoedwandeling te Haaksbergen


Landgoedwandeling op zondag 18 september in Haaksbergen.

Op 18 september wordt op het landgoed “ het Waarrecht ”in Haaksbergen een NVSW- wandeling met inventarisatie-mogelijkheid gehouden.

Met de honden lopen we door een prachtig natuurgebied; bos, beekjes afgewisseld met heide, weilanden en gagelveld. Wij zijn te gast bij de familie Jannink en hun Wetterhoun Siebe. Wij mogen daar de oude jachthut als pleisterplaats gebruiken om koffie te drinken (wordt voor gezorgd door de NVSW) en als locatie om de honden, die daarvoor zijn aangemeld, te inventariseren. Omdat we niet de beschikking hebben over een restaurant of andere eetgelegenheid, is het verstandig om een eigen lunchpakket mee te brengen.

Aanvang van de wandeling: 11.00 uur. We verzamelen aan de Oude Enschedeseweg te Haaksbergen. De wandeling duurt max. 2 uur.

Voor de wandeling kunt u zich opgeven bij Elly v.d.Helm: wetterfac.elly@nvsw.nl

Voor de inventarisatie kunt u zich opgeven bij Lineke Molenaar: wetterfac@nvsw.nl.
Wilt u uw hond laten inventariseren? Mail dan de (officiéle stamboom) naam en NHSB-nummer door naar wetterfac@nvsw.nl of geef uw gegevens door via: 078 -6823297.
Opgeven voor de inventarisatie kan tot 15 september. U ontvangt op 16 september de tijd , waarop u met uw hond wordt verwacht voor de inventarisatie.

Met vriendelijke groeten,
Elly van der Helm en Lineke Molenaar.