Aankondiging fokkersberaad 16 oktober


De FAC-Stabijhoun organiseert op woensdagavond, 16 oktober 2024 een bijzonder Fokkersberaad.

Deze specifieke avond heeft vooral ten doel om opvolging te geven aan het verzoek van de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 juni 2024 om het outcrossplan Stabijhoun uitgebreider te bespreken dan mogelijk was tijdens de algemene Ledenvergadering. Het document Outcross Stabijhoun versie 0.7 zal daarom ten grondslag liggen aan al hetgeen er aan de orde kan komen tijdens deze avond. U kunt het document vinden via de volgende link op de website van de NVSW: Link 

Om de FAC-Stabijhoun en het bestuur van de NVSW de gelegenheid te geven om al uw vragen, opmerkingen, toevoegingen en suggesties optimaal voor te bereiden, verzoeken wij u om deze vooraf aan de FAC-Stabijhoun voor te leggen. Dit kan door zo spoedig mogelijk, maar graag uiterlijk 22 september, een e-mail te sturen naar de voorzitter van de FAC-Stabijhoun (stabijfac.voorzitter@nvsw.nl) Alle tijdig ingezonden vragen en opmerkingen zullen tijdens het beraad besproken en beantwoord worden.

Alle huidige en toekomstige Stabijhoun fokkers en dekreu-eigenaren die lid zijn van de NVSW, zijn van harte welkom. Graag willen we benadrukken dat ook dekreu-eigenaren een belangrijke rol hebben bij het voortbestaan van het ras en dat hun inbreng er zeker ook toe doet. Dus meld je als dekreu-eigenaar a.u.b. ook aan.  

De bijeenkomst vindt plaats in zalen- en congrescentrum de Aker, Fontanusplein 2, 3881 BZ Putten. We starten om 19.00 uur en eindigen uiterlijk om 22.00 uur. U kunt binnen lopen vanaf 18.00 uur en gebruik maken van een eenvoudige broodmaaltijd Parkeren kunt u ook op de parkeerplaats tegenover Brinkstraat 69 in Putten. Dit is achter De Aker.

Belangstellenden kunnen zich, bij voorkeur per e-mail aanmelden bij de Peter van de Hee, secretaris van de FAC-Stabijhoun, stabijfac.secretaris@nvsw.nl, mobiel 06-5128 7949. Liefst uiterlijk een week van tevoren, maar mocht dit niet lukken, dan bent u natuurlijk toch van harte welkom. Het is fijn als u ten behoeve van de catering wilt melden of u gebruik wilt maken van de broodmaaltijd.

Peter van de Hee, secretaris FAC-Stabijhoun