Vacature medewerker Outcross FAC Wetterhounen


De fokadviescommissie Wetterhoun (FAC) bestaat uit 5 fokadviseurs, de pup informatiedienst, een secretaris en een voorzitter en enkele medewerkers die elk op een specifiek terrein worden ingezet.

De fokadviescommissie (FAC) Wetterhoun is op zoek naar iemand die ons team wil versterken in de taken voor de out cross. Er zijn allerlei momenten die we organiseren, zoals het plannen van het eerste nestbezoek aan de fokker van het outcross nest met de aangewezen jury en/of het regelen van de medische keuring. Dit alles conform het fokbeleidsplan Wetterhoun.

Ben jij iemand die het leuk vindt om met verschillende mensen en disciplines samen te werken en heb je een talent voor organiseren, dan zoeken we jou.

Het gaat om de volgende taken en werkzaamheden:
  • Nestbezoeken organiseren met de genodigden
  • Contact sponsor Farmfood, aan- en afmelden van pup kopers voor pasjes, betrekken bij activiteiten en relatiebeheer.
  • Contracten pup kopers, vastleggen van afspraken in dossiers van elke hond, afspraken bevestigen met Raad van Beheer, registratie stamboom, hulpboeken etc.
  • Organiseren van terugkom/nest/familiedagen van de nesten, hiervoor FAC-leden, juryleden, gedelegeerden Raad van Beheer en sponsor uitnodigen
  • Organiseren van medische keuringen, hiervoor FAC-leden en andere belanghebbenden uitnodigen
  • Organiseren van de keuzemomenten en hiervoor alle genodigden uitnodigen

Vanzelfsprekend werk je nauw samen met de andere leden van de fokadviescommissie.

Wat verwachten wij van de kandidaat?

Goede communicatieve eigenschappen, accuratesse, goed kunnen samenwerken, organisatietalent, stevig in de schoenen staan. Ruim voldoende tijd, betrokkenheid bij de Wetterhoun en de ontwikkeling van het ras

Wat bieden wij?

Een leuk team van gepassioneerd betrokken mensen, ondersteuning en hulp bij het inwerken. Een reiskostenvergoeding voor de activiteiten van de vereniging waar men uit hoofde van de functie aan deelneemt.

Waar vindt u meer informatie?

Algemene informatie over de FAC en haar opdracht kunt u vinden op de website onder "vereniging" en dan doorklikken naar "fokadviescommissie". Meer informatie kunt u vinden bij het fokreglement dat u vindt onder "statuten en reglementen".

Hoe kunt u reageren?

U kunt uw interesse tot uiterlijk 21 december kenbaar maken aan de voorzitter van de Wetterfac, Elly van der Helm, via het e-mailadres: wetterfac.voorzitter@nvsw.nl