Levend Erfgoed Fair Harich


Dag van de friese rassen en gewassen.

Op 27 oktober komen zo veel mogelijk friese rassen en gewassen naar Harich in Friesland.
Voor de Flyer klik Hier !

Om aandacht te vragen voor deze rassen is er een gezellige dag. Er zullen friese paarden zijn, de bovenlander laat zich ook zien (geen fries ras maar een prachtig paard), het fries melkschaap, de zwartbles,het roodbonte vee, de friese geiten, kippen maar ook het friese fruit, gewassen en de houtige gewassen.

Maar natuurlijk zijn ook onze friese honden er. We vragen alle eigenaren van Wetterhounen en Stabijhounen om deze dag te komen en hun prachtige honden aan de mensen te tonen. Iedereen wordt uitgenodigd ook in de ring te komen met zijn of haar hond want we verkiezen het mooiste koppel (baas en hond) binnen het thema: de friese honden in het verleden, heden en de toekomst. Heeft u toevallig een fries kostuum of andere ouderwetse kleding ? Trek het dan aan, kleding die meer op de toekomst gericht is, ook heel erg leuk. De kinderen mogen natuurlijk zo wie zo verkleed komen met hun hond en ook daar hebben we een paar leuke prijzen weg te geven.

Verder zijn er kraampjes waar de friese rassen en gewassen te bekijken zijn, leuke bezigheden voor de kinderen en nog een aantal leuke kraampjes.

De paarden laten o.a. een carrousel zien, waar al druk voor geoefend wordt.

Laten we proberen zo veel friese honden naar Harich te laten komen dat alleen dat al het bekijken waard is.

Meer info over de " Levend erfgoed fair ", klik hier !